viata-ca-o-arta-aniela-sarbu

”Viata ca o arta – repere si ganduri pentru a trai frumos”, este o carte – cadou, un cadou pe care viata mi l-a oferit pentru a-l darui mai departe. Scrierea cartii si apoi povestea impartasirii ei cu oameni curiosi sa descopere propria lor poveste tesuta printre gandurile mele, a fost in sine o calatorie plina de frumoase descoperiri.

Cartea a aparut ca urmare a dorintei de a aduna impreuna o serie de eseuri scrise intr-o conversatie despre viata, autenticitate, sens, libertate, emotii si intrebari esentiale despre cum putem sa traim frumos, cum sa ne gasim reperele pentru a face din viata noastra o calatorie fascinanta, cu mama mea aflata in momentul ei de bilant al propriei existente.

Am scris cu gandul de a gasi raspunsuri si am descoperit mai multe intrebari iar asternerea lor pe hartie s-a transformat in promisiunea unui angajament pe care l-am facut in primul rand fata de mine, sa caut raspunsurile pentru propria-mi viata, sa fac alegerile potrivite pentru a trai autentic, frumos, o existenta ridicata la nivel de arta. De atunci merg cu pasi uneori sovaitori, alteori curajosi si increzatori, pe drumul descoperirii raspunsurilor care au nascut apoi alte intrebari, ramanand fascinata in continuare de frumusetea nascuta din indrazneala de a elibera ganduri, trairi, dorinte si perseverenta de a munci pentru realizarea lor.

Am impartasit cartea cu oameni frumosi in prima editie lansata in 2010 si apoi, ca rezultat al generozitatii cititorilor care au dat cartea mai departe, impreuna cu mesajul ei, a aparut si o a doua editie lansata in 2012. Port gand de recunostinta tuturor celor care au avut dorinta sa o rasfoiasca si au avut bunavointa sa o impartaseasca cu oameni dragi pentru a duce mesajul mai departe: adevarata calatorie in viata incepe nu de la raspunsurile corecte ci de la intrebarile potrivite adresate in momentele in care ne asumam dorinta de a trai liber o viata autentica, cu sens si semnificatie, pentru a descoperi cat de fascinant si frumos putem sa ne construim propriul destin!
Cu gand bun de pretuire si recunostinta, voua, tuturor oamenilor frumosi care indrazniti sa faceti din viata voastra o arta de a trai frumos!

 

Cartea se gaseste in Sibiu la Libraria Habitus – Piata Mica nr.4 sau poate fi comandata la adresa de e-mail: contact@psihologaniela.ro sau prin Formularul de contact.

Aniela


„Fiecare om ar trebui sa isi caute echilibrul firesc al vietii. in “Viata ca o Arta”, am descoperit abecedarul unei vieti simple, dar totodata intense in trairi curate. Pentru ca fiecare cuvant din carte vine dintr-un suflet frumos, o recitesti cu drag in momentele cheie ale existentei tale. Iti multumesc draga prietena, pentru o carte de suflet!”

Nicolle Stanese


„O carte scrisa cu multa tandrete si caldura, care te invata ca meriti sa traiesti frumos. O carte pentru sufletul tau si al celor dragi tie.”

Liliana Paraipan


„Aniela scrie asa cum este: exuberanta si sincera aproape ca un copil. Citind aceasta carte, te conectezi instantaneu si inevitabil la pulsul unui suflet de o noblete incantatoare…”

Gabriela Ilisan


„ANIELA SÂRBU, psiholog de profesie, mama cu vocatie si impatimita, prin fire si educatie, de tandrete sociala, nu doar numai ca se gandeste, dar, mai mult, indrazneste sa ne ofere, cu generozitate, cu sensibilitate vibranta si cu un real talent literar, un adevarat ghid pentru a ne <trai viata ca o arta>”.

 Prof.Dr. Corneliu Bucur

Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn