39Ne salvam prin oameni si probabil tot prin ei ne pierdem  pentru ca apoi sa ne regasim, ne construim si ne reconstruim pentru ca, la un moment dat, sa ajungem sa stim cu certitudine cine suntem…uneori reusim, alteori doar ne straduim.

Persoanele pe care le-am cunoscut si cu care am reusit sa leg o relatie autentica, cu care am calatorit impreuna impletindu-ne cararile pe bucati mai lungi sau mai scurte de drum, care mi-au fost alaturi si m-au iubit, au fost treptele scarii prin care am devenit ceea ce sunt.

Oamenii din viata noastra ne ajuta sa ne tesem destinul.

Ei sunt cei care pot sa ne ajute sa zburam sau sa ramanem legati de taramuri sigure. Ei pot fi cei care prin ceea ce fac sau nu au apucat sa faca, ne pot decide parcursul…

Intalnirile de pe parcursul vietii noastre pot fi miraculoase. Ne deschid noi orizonturi de experimentat, noi sensuri si semnificatii pentru o viata care devine o aventura,o calatorie, un dans.

Oamenii din viata noastra…ei cei pe langa care, uneori din nebagare de seama, prostie sau cine stie ce alt motiv, trecem fara sa le pretuim contributia, fara sa le multumim ca si-au intersectat pasii cu ai nostri pentru o bucata de drum…Lor, oamenilor din viata noastra, care au contribuit la cresterea noastra, avem sa le multumim.

Tuturor celor care au respirat langa noi incertitudinea si zbuciumul cautarilor noastre, care ne-au sters cu rabdare lacrimile, care ne-au asteptat reintoarcerea si ne-au primit cu blandete inapoi, care ne-au zdruncinat iluziile ca sa vedem realitatea, ne-au insotit cand ne cutremurau incertitudinile si ne bantuiau nelinistile, acelora care stiu sau poate nici nu si-au dat seama de importanta intalnirii in devenirea ta, ofera-le recunostinta! Daca ai avut si ai reusit sa vezi in preajma ta astfel de oameni, esti norocos!

Unele clipe pot construi o viata, o pot slefui, o pot imbogati nespus…atingerea tandra a sufletului prin impartasirea unor asemenea momente cu cei pe care ii poti numi “acei oameni din viata ta” poate fi fascinanta!

Voua, tuturor celor care va stiti sau nu, “oameni din viata mea”, va multumesc!

Numai ganduri bune! Aveti grija de voi si de toti cei dragi voua!

Aniela

 

Poti sa primesti o notificare cand scriu un articol nou. Aboneaza-te pe email!

Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn