29”Daca ar fi sa aleg in acest moment care este cea mai minunata experienta din viata mea cu siguranta ca sedintele la psiholog ar fi pe primul loc.

Pana sa ajung la psiholog, cautam sa ma inteleg, sa schimb ceva in viata mea prin intermediul cartilor de specialitate, cursurilor de crestere personala (gen NLP) dar, oricat de extraordinare lucruri aflam si intelegeam, nu puteam sa le constientizez si sa le aplic in viata de zi cu zi astfel incat sa simt ca traiesc intr-un mod mult mai benefic.

Cu ajutorul psihologului, am putut intr-adevar sa vad intr-un mod obiectiv si detasat unde erau blocajele, unde nu aveam o gandire rationala si, impreuna, am putut schimba modul de a gandi, de a privi viata si am invatat sa ma bucur de fiecare moment, clipa….

Cu metodele psihologului meu, impreuna cu el, intr-adevar pot spune ca am aflat ce este important pentru mine, am constientizat care sunt valorile, principiile dupa care merita sa imi traiesc viata, cum sa ma autoeduc, cum sa evoluez (profesional si personal), sa am incredere in mine, am inteles ce este iubirea si cum sa ma relationez mai bine cu membrii familiei mele si cu oamenii din jurul meu.

Cu siguranta mai am multe lucruri de invatat, de contientizat si poate chiar de schimbat, dar acum pot aborda viata intr-un alt mod si daca am nevoie de ajutor, stiu unde il pot gasi!” P.B.

Poti sa primesti o notificare cand scriu un articol nou. Aboneaza-te pe email!

Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn