30Viata poate fi fascinanta!

Ti se poate intampla orice, oricand, fara puterea de a anticipa uneori, alteori cu o siguranta ferma de a prevedea ce va avea sa urmeze, viata ti se intampla!

Tie, mie, noua tuturor.

Traim experiente inedite in fiecare zi si rareori ne facem timp sa ne oprim si sa ne bucuram de ele, sa constientizam ca sunt unice si ca orice secunda traita conteaza, ne marcheaza momente de viata, etape din existenta noastra, constructia noastra ca persoane.

Este fascinanta fiecare experienta, prin simplitatea ei, este fascinanta ziua de azi si trairea plina de emotie a surprizei zilei de maine.

Este minunat sa descoperi oameni frumosi in fiecare zi, oameni care au curajul de a lupta cu propriile neputinte, oameni cu ambitia de a-si invinge temerile, oameni care sunt recunoscatori pentru ca exista, care pretuiesc viata cu tot ce le ofera.

Este frumoasa fiecare incercare, fiecare nereusita din care ne ridicam luand-o de la capat, fiecare cadere care favorizeaza un nou inceput, fiecare situatie noua in care incercam sa razbatem invatand de fiecare data cate ceva nou.

Este fascinant sa te trezesti in fiecare zi cu un sentiment plin de uimirea asteptarii unei noi zile ce se vrea surprinzatoare prin complexitatea ei si sa o traiesti pur si simplu asa cum vine, lasand-o sa curga si sa te duca incotro se indreapta ea, iar tu sa nu te opui, sa nu te agati, sa nu refuzi, sa nu fugi. Sa te duci cu ea incercand sa te lasi hranit de forta ei vitala si modelat de unduirea ei.

Este o surpriza viata! Uneori placuta, de alteori mai putin placuta, dar de fiecare data un cadou de care, de cele mai multe ori, nu ne stim bucura suficient.

Viata este fascinanta pentru ca o avem si pentru ca este un dar pe care nu trebuie decat sa-l primim asa cum este si sa fim recunoscatori. Nimic nu este in plus sau in minus, nimic nu este fara un rost anume, nimic nu este intamplator, desi, de multe ori nu suntem in stare sa vedem asta.

 

Asa cum frigul nu exista…este absenta caldurii, intunericul este absenta luminii, raul este absenta binelui, tot asa, viata este absenta netrairii… Este suficient sa traim viata cum vine spre noi ca sa ii descoperim fascinatia. Uneori reusim, alteori doar ne straduim, dar, faptul de a nu o descoperi, nu inseamna ca ea nu exista!

 

Numai ganduri bune! Aveti grija de voi si de toti cei dragi voua!

Aniela

 

Poti sa primesti o notificare cand scriu un articol nou. Aboneaza-te pe email!

Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn