72”Da, eu zic ca se merita sa mergi la psiholog!
Un argument e ca, la psiholog, poti explora viata dintr-o perspectiva diferita de cea care este in afara cabinetului (cel putin asa a fost pentru mine). Eu mi-am dat seama de multe pe scaunul din cabinet, chiar si prin simplu fapt ca ridicam intrebarile care ma macinau pe mine atunci. Si unele discutii de acolo inca imi mai dau hinturi:). Am primit si explicatii pentru unele trairi
si asa am descoperit cum pot sa fac sa imi fie mai bine.
In timp, mi-am regasit felul meu unic de a fi, care era la momentul acela ingropat la momentul ala sub un strat gros de tencuiala sociala si media. A fost o revelatie pentru mine sa imi dau seama ca, ceea ce simteam eu cu adevarat ca e bine, chiar era bine!
Mersul la psiholog, m-a facut sa realizez cum imi doresc sa fiu (la acest aspect lucrez inca), ce doresc de la viata, ce inseamna o relatie. Am invatat sa ii accept pe altii, sa port discutiile mai constructiv (chiar daca inca mai am de lucrat aici). Practic, mi-am schimbat viata in directia in care credeam eu ca e bine sa fie.
A contat foarte mult si “ghidul”, in aventura asta. Eu am fost destul de selectiv in privinta psihologului pe care l-am ales, deoarece am considerat si consider ca este important si omul (se pare ca mersul pe mana intuitiei functioneaza:)). Recomand oricui care are un lucru care il deranjeaza in viata, sa mearga sa discute cu un psiholog. O sa ramana uimit, de ce poate descoperi.” (O.M)

Poti sa primesti o notificare cand scriu un articol nou. Aboneaza-te pe email!

Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn