aniela-psihologulDeviza mea ca psiholog:

Fii Inteligent si schimba ceea ce se poate schimba, Fii Puternic si accepta ceea ce nu poti inca schimba si Fii Intelept sa faci diferenta intre cele doua situatii!

Sunt momente in viata cand, mai devreme sau mai tarziu, ajungi la concluzia ca vrei sa vorbesti cu un specialist despre ce te doare.

Uneori, pentru ca simptomele iti “striga” suferinta, alteori pentru ca esti constient ca treci printr-o perioada dificila si te descurci greu singur, familia si prietenii te inteleg, dar sprijinul lor nu iti este suficient.

Daca citesti aceste randuri, presupun ca ai depasit momentul de negare, de neacceptare a problemei, ai invins temerile legate de stigmatul presupus de mersul la psiholog, de ideile nelinistitoare ca esti nebun, slab sau incapabil sa iti gestionezi viata. Probabil incepi sa te gandesti tot mai serios la posibilitatea de a merge la psiholog.

In alegerea ta, atunci cand cauti psihologul potrivit pentru tine, cel care vrei sa devina “psihologul tau”, vrei sa fii ajutat sa il cunosti.

Cateva informatii despre el, ce spun sau cred altii din experienta traita in relatia cu acel psiholog, ce spun despre el pregatirea si experienta profesionala, felul in care a indraznit sa afirme ce gandeste, proiectele in care se implica, cum este ca aparitie, cum vorbeste, chiar felul in care arata si cum se comporta in diferite situatii, altele decat intalnirea propriu-zisa in sedinte, te pot ajuta sa te decizi daca este persoana de care ai nevoie, cea in care sa ai suficienta incredere ca sa ii incredintezi gandurile tale cele mai intime, nelinistile, suferintele, dilemele tale, vulnerabilitatea ta.

Eu psihologul:

Imi tratez activitatea profesionala cu respect, disciplina, munca si daruire. Sunt prezenta cu toate resursele mele in slujba ajutorului pe care, cel care ma cauta, mi-l solicita.

Ma exprim si lucrez respectandu-mi valorile profesionale impuse de cadrul specific si valorile personale impuse de autenticitatea mea ca profesionist si om. Investesc timp, rabdare si traire in construirea relatiei cu cel din fata mea, promovez comunicarea sincera si accept angajarea in colaborare cu persoanele care gasesc in mine un partener de calatorie de incredere.

Sunt psiholog cu drept de libera practica, psiholog clinician principal autonom, atestat profesional de Colegiul Psihologilor din Romania, in conditiile Legii nr. 213/2004, in specialitatea psihologie clinica, cod personal: 02203, alocat din Registrul unic al Psihologilor cu drept de libera practica.

  • Datele mele profesionale: vezi CURRICULUM VITAE  aici.
Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn