2Aseaza-te comod. Pe canapea…inchide ochii…si cu fiecare respiratie incearca sa lasi relaxarea sa iti invaluie corpul, mintea.

Esti tu, cu tine si imaginile care iti deruleaza filmul vietii tale.

Derulezi…si doar privesti…esti spectator fara sa poti interveni. Stiu, ai vrea sa derulezi filmul mai repede sau poate, ai vrea sa pui un moment pe pauza. Nu poti!

Poti doar urmari cum scenele trec una dupa alta intr-un film in care tu esti actorul principal. Cunosti scenariul, stii ce va urma si totusi nu poti schimba nimic.

Te vezi ratand cu gratie momente pe care le puteai salva glorios. Privesti cu un regret tardiv momente pe care le-ai lasat sa treaca pe langa tine fara sa le valorifici. Simti furnicaturi in brate pentru ca nu le poti misca atunci cand vrei sa te tragi de maneca sa nu te arunci in situatii despre care acum stii ca iti vor sifona reputatia.

Ai vrea poate sa spui stop si sa reiei un anumit cadru pentru ca ai inteles ca nu ai dat tot ce ai avut mai bun de teama sa nu iti faci sufletul tandari. Nu poti sa faci nimic… doar privesti si simti emotiile ce te invaluie cand vezi genericul filmului si te recunosti ca fiind actorul principal si langa tine, altii multi, anonimi sau uitati, importanti sau ramasi in amintire cu urme ce nu au putut fi sterse de timp.
Viata ta este un film pe care nu il poti corecta in trecut, il poti crea in prezent si il poti proiecta in viitor ca pe un film care sa iti reprezinte personalitatea si alegerile venite din visele si dorintele tale cele mai ascunse.

Viata ta este ca un film sau poate bate filmul prin ineditul situatiilor care ti se intampla. Povestea ta poate rescrie orice scenariu de film… si, daca ar fi participanta la o selectie a povestilor de viata, poate castiga titlul de ”cea mai” la orice sectiune pentru ca, de-a lungul timpului, ai adunat momente de drama, momente romantice, de aventura, chiar si situatii comice. Le-ai strans pe toate intr-un scenariu de viata unic. Uneori il ai scris de istoria ta trecuta, de convingerile tale care te programeaza spre anumite alegeri, alteori este scris de fiecare pas pe care il faci in calatoria ta, de oamenii care vin langa tine si aduc noi povesti care iti completeaza povestea ta.

Viata ta, este filmul devenirii tale.

Viata ta poate fi un film reusit si memorabil…fii regizorul si actorul ei in rolul principal!

Numai ganduri bune! Aveti grija de voi si de toti cei dragi voua!

 

Aniela

 

Poti sa primesti o notificare cand scriu un articol nou. Aboneaza-te pe email!

Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn