11even grup

11even2014-300x17811even Experiences – vineri 16 mai 2014, ora 15.00, Sibiu, Hotel Continental Forum

– speaker
Voi vorbi despre:
“Succesul- experienta personala a propriei deveniri care uneori incepe cu afirmatia: “Si eu merg la psiholog!”
Probabil, ce veti auzi de la mine nu va fi un lucru nou, dar va fi altfel. Poate l-ati mai ascultat si de la altcineva in alt fel spus, altfel trait, pentru ca, adevarul este unul singur dar forma in care il experimentam este diferita la fiecare…concluziile, le tragem singuri, in felul nostru unic pentru ca experientele noastre sunt unice. Indemnul meu? Uita tot ce stii de la altii si uita tot ce iti voi spune si eu! Tine minte doar ce vei descoperi simtind,
despre tine! Uita tot ce nu esti tu si retine doar ceea ce auzind de la altii, simti ca descoperi in tine si, cu ajutorul povestii mele, gaseste dr
umul spre povestea ta, scrie-ti calatoria ta macar ca o promisiune pentru un traseu pe care o sa il faci…spre tine, cu tine, psiholog-in-societate-300x178candva…si daca o sa il incepi acum, pus pe ganduri si incitat spre traire datorita povestii mele, ma voi simti cu atat mai onorata si emotionata sa iti vorbesc, tie, celui care iti deschizi mintea si inima acum, ca sa ma asculti.”
Oamenii sunt fascinanti! Cand sunt impreuna, cand impartasesc povestea lor, cand sunt autentici, implicati, cand daruiesc cu generozitate din ceea ce sunt, se naste o energie emotionala care te transforma. Cateva ore, oameni frumosi si-au spus povestea construind punti intre suflete incredintandu-ne ca inca exista speranta.
Speranta ca oamenii sunt vii atata timp cat traiesc, muncesc si vorbesc despre toate astea cu pasiune! Felicitari initiatorilor, organizatorilor si tuturor participantilor la evenimentul 11 even Experiences!
M-am simtit onorata ca m-am aflat acolo!
Multumiri si gand bun!
Aniela

 

Poti sa primesti o notificare cand scriu un articol nou. Aboneaza-te pe email!

Distribuie si prietenilor...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn